Alla inlägg den 4 juni 2014

Av Patricia - 4 juni 2014 08:49

Jag kommer verkligen bli en riktig fotbollsmorsa i framtiden! Jag hejar och ropar glatt åt alla barnen, klappar händerna när motståndarlaget gör mål för att visa barnen att det bara ska vara roligt!

Arvid spelade sin första match igår, mot Klässbol :) en träningsmatch var det, inget allvarligt alls med tanke på att barnen är födda 2008 ;) dom var så duktiga allihop och det syntes att dom försökte spela spelet och inte stanna upp och ha taktik snack så bollen rullar förbi utan att dom ser det ;)

Arvid spelade hela första halvleken, ibland fick man påminna honom att ta bollen och passa :) jag är så stolt att han verkligen försökte och ville spela :) han är ju så blyg när det kommer till sånt, men inte en enda gång gnällde han eller något :) så kul! Heja HIF :D


Irma fann en ny kompis, en tjej från klässbol som hette Katarina :) så henne såg vi inte mkt utav ;) Ivar kröp omkring och ville helst ut på självaste matchplanen ;)


Igår var jag och Ivar kattvakt hemma i Boda, men katten behagade inte att visa sig.. men blommorna fick uppmärksamhet ;)


På lördag är det dop, igen :) måste köpa doppresent.. får se om jag hinner göra det idag!


Igår hade Arvid inskolning på fritids :) uhj så stor han blir.. när jag kom för att hämta honom stod han med två äldre grabbar och sparkade boll på baksidan av skolan :) känns konstigt att ha ett barn som ska börja skolan, det är nu dom blir stora o snart vill flytta hemifrån... snyft

Ovido - Quiz & Flashcards