Alla inlägg den 20 juni 2014

Av Patricia - 20 juni 2014 11:38

Jajemänsan gott folk, i morgon är det äntligen dags att festa loss med alla goa vänner :D som jag har väntat och längtat! Men idag är det midsommarafton och jag har gjort en vacker blomsterkrans till Irma! Arvid ville inte ha någon, Ivar vill säkert ha en men han äter nog bara upp den ;)

Jag och Irma åkte ut nu på morgonen och letade blommor! Finns inte så mkt mer än smörblommor och hundkex runt huset så vi åkte mot hillringsberg och fann massor :) en fin mor o dotter tur!

Har inte gjort någon sån här krans sen jag var säkert 10 år, men den blev ganska bra, lite liten för Irmelins huvud, men hon drar garanterat rätt den under dagen ;)


lite bilder på vår fina sommarflicka kommer här :)

     


Lille Ivar är förkyld, han är pigg men lite gnällig emellanåt.. På natten sover han lite oroligt men de är bara att butta han lite på rumpan o säga mhmhm så somnar han igen :) Han hade lite problem med vällingen inatt, han ville säkert amma men det är slut med det på natten nu, jag försökte i omgångar att ge han flaskan men han vände bara på sig då o skrek o gnällde på mig, kastade sig omkring o var allmänt sur o missnöjd, till slut testade jag att ge honom då han hade vänt sig om och då svepte han 250 ml.. hmm.. han ville tydligen äta åt ett annat håll så han slapp se mig ;) hehe


Idag är det dans runt midsommarstången vid hembygdsgården :) Olof får åka dit med dom stora, jag o Ivar tar det lugnt här hemma så han får vila sig i form, i morgon ska han härja i Boda :)<3 känns tryggt att lämna honom där!

Plus att jag ligger ganska många timmar minus på sömnkonto så det är ganska skönt att bara få vara hemma o greja! Ikväll tänder vi grillen och sjunger små grodorna :)

Men I MORGON är det nog inga barnvisor som gäller ;) KUL KUL KUL!!!

Ovido - Quiz & Flashcards