Alla inlägg den 30 september 2013

Av Patricia - 30 september 2013 10:40

idag är det vi ska börja viktkampen, ikväll är det invägning, fettmätning m, m! Har ingen aning om hur det kommer att gå till men jag kommer iaf ha på mig snygga trosor o fräsig bh ;) känns sisådär att vi kanske ska stå i bara underkläderna o få reda på hur illa det är, men jag har iaf 3 graviditeter att skylla, på den sista för bara  månder sen ;) men ändå, känsligt ämne när man är obekväm med sin kropp! uppdatering om detta senare :P


Arvid o Irma är på förskolan o busar av sig! Ivar somna i bilstolen när vi körde dit dem och han sover än.. trött liten människa :)


Imorse hände något som är mer än ovanligt för mig här hemma!

Jag satt o ammad Ivar och läste aftonbladet på datorn i köket när jag hör att det väsnas utanför köksfönstert (det fönstret ovanför bänkskivan), jag tittar automatiskt upp fråån datorn o ser en HÖK försöker sätta sig på fönsterbläcket!! När den väl sätt sig där så stirrar den in på mig! Jag ropar på Arvid för ingen kommer någonsin tro mig! Arvid kommer springade o går försiktigt fram till bänken - Men mamma, detta är ingen skata!

Höken tröttnar på att stirra på oss o flyger iväg, en naturupplevelse jag aldrig mer kommer att få! Tur att jag putsade köksfönstren igår så höken såg in ;)


Det händer mkt konstig här ute, när Irma var några månader gammal o vi skulle köra Arvid då 2 år gammal till förskolan fick vi fly från två råddjursbockar som bråkade runt bilen! Dom såg oss, men sket fullständigt i att vi stod 2 m från dem! De höll på att springa över oss.. Det kommer ju aldrig mer att hända :) får se vad det blir nästa gång.. Olof fick stå i skottkärran för 2 år sedan då det kom en grävlingsfamilj o böka runt skottkärran ;) som sagt, mkt djurliv här hemma!


ska göra det oundvikliga sen, ta kort på hur kroppen ser ut nu och sen ta kort efter 8 veckor!

måste även fråga tränaren ikväll om jag fortfarande kan amma Ivar när jag ska byta ut två måltider mot två shake.. annars får jag väl sluta amma o ge han flaskan! Fats jag tror nog att det är ingen fara :)


bye bye så länge!


 

oj vad suddig bilden var ;)

Ovido - Quiz & Flashcards