Alla inlägg den 13 september 2013

Av Patricia - 13 september 2013 15:11

uhj så tråkigt jag har idag, fast jag borde njuta av att vara ledig, friska barn o härligt väder så kryper det i kroppen på mig! Jag är alldeles tom på energi.. Ingen bil har jag heller, så jag kan inte åka och hälsa på någon..


Under veckan har vi iaf haft fullt upp :)

Måndag: kom Marie med sina busungar Tino o Tuva :) Irma har lite problem med att barn vill leka med hennes leksaker och blir lite ful i mun och säger mina saker o bla bla.. Detta får hon ju bara vänja sig vid att kompisar leker med sakerna här hemma! Får träna på det helt enkelt ;) en hel eftermiddag med lek o bus hade vi! På kvällen åkte jag och Ivar hem till Marie där vi såg på skräckfilm! Mirja med sin otroligt snygga gravidmage var där också :) så himla kul på våra skräckkvällar och Ivar skötte sig ypperligt, han fick massage utav Marie o hade det så skönt ;)

The conjuring såg vi iaf, den säger de flesta att den är läskig och att man blir jätte rädd.. visst, vi skvatt ett par gånger o de var lite små spännande, men absolut inte det läskigaste vi har sett, men den ligger ganska högt upp på listan ;) Vi måste göra en lista, för nu har vi sett många och vi är överrens om att Instängd ligger högst upp än ;)


Tisdag: Dags att åka till veterinären med Donna för ett återbesök! Mamma mötte upp oss i sulvik och tog med sig A o I till boda för lite lek o lunch! Jag och Ivar fortsatte in till stan med Donna! veterinären som heter Elin är toppen! så härlig, förstående o snäll! Donna gillar henne :) Ögat var faktiskt bättre, fortfarande styggt och fult men Elin kunde se att det har börjat läka underifrån och från sidorna :) GLAAD!! Fortsatt dropp i ögat o atibiotika.. Återbesök till torsdagen igen! Ivar skötte sig även där, sov som en gris i stolen ;)

Efter att ha plockat upp A o I i sulvik igen åkte vi hemåt, nu skulle det komma kompisar :) 9 barn var vi sammanlagt i huset, 3 bebisar, 3 femåringar, 2 treåringar o 1 två åring ;) vi mammor hade det jätte trevligt i köket med bebisarna, ungarna hade mer än kul :) flera timmar lek o bus blev det! Olof fick en chock när han kom hem vid 17 å mötte alla barnen ;) hehe!


Onsdag: Då tog olof bilen till jobbet! Vilket betyder att jag o ungarna är strandsatta här hemma.. Så Sara o vackra Svea kom på besök! Vi satte Svea i en hoppgunga o såg så nöjd ut :)


Torsdag: Andra dagen utan bil! Men Marie kom till undsättning med Tobias och Oskar :) barnen åt våfflor o busade! Mirja kom inom med en kasse kläder till Ivar, tackar :)


Idag har vi inte gjort då mkt, ungarna klagar på ont i magen nu.. det vore väl toppen om vi fick magsjukan som inte har varit på dagis denna vecka för att undvika skiten.. suck..

Ovido - Quiz & Flashcards