Alla inlägg den 25 september 2013

Av Patricia - 25 september 2013 14:15

Efter att ha lämnat A o I på förskolan åkte jag och lille man vidare till stan för att gå på läkarkontroll på BVC!

Eftersom det är onsdag så är även babycafét öppet på öppna förskolan som ligger vägg i vägg med bvc, så vi slog två flugor i en smäll ;) Många mammor och bebisar var det där, även en pappa också :)

Sara med godingen Svea fick betala för vårt fika, men jag bjuder tillbaka snart igen, TACK <3


På babycafé pratas det mkt om bebisar, förlossningar m, m och det är kul :) för när man har en bebis vill man nästan aldrig prata om något annat än just om bebisen, hur du mår och bla bla.. Det finns många där ute som inte har kompisar eller bekanta som inte har skaffat barn än så dom kan man ju inte prata bebisar med, dom har ingen aning om hur det är! Det är roligt, tufft, jobbigt, ångest, kärlek, bajs o piss :P ofta pratar vi även strunt om våra män också, men det är mest på skoj ;) det är iaf jätte bra att det finns ett ställe där man bara kan få prata barn om man vill :)

Har gjort en hand- och fotavtryck på Ivar i gips, så den tog jag med hem idag :) ska bli härligt att hänga upp dem och deras doptavlor i den nya matsalen sen :) längtar tills det är klaaaaart!!!


På bvc gick det jätte bra, en klapp fick jag på axeln av bvc sköterskan för att jag kämpar med amningen o 3 barn :) min bvc sköterska är toppen, den bästa! Hon lyssnar, argumenterar inte tillbaka utan ger råd o tips, inte säger hur det ska vara utan hur det kan vara om man gör si o så :) hon berömmer alltid Ivar och det värmer en mors hjärta <3

Ivar väger iaf nu 6730 gram och är 63.5 cm lång :) så han får mkt mat utav mig! Jag har tänkt att helamma i tre månader så får vi se senare om jag går över till flaskan.. än så länge är han mätt o nöjd :) han blir 2 månader på fredag! uhj vad tiden går...


Vakna med en jätte finne och munsår imorse :( fuck o suck.. men det försvinner väl snart!


Donnas öga ser bättre ut för varje dag, skulle gått på apoteket förut och hämta ut mer ögondroppar, men lunchade med älsklingen istället! jag åker in till stan sen å gör det och stoor handlar, utan barn! nån från glava som vill med? skicka sms isf :)


Jahopp, ivar sover än o ungarna vilar efter förskolan på soffan.. så nu ska ja läsa min bok! Det spöregnar ute ;)


tjipp



Ovido - Quiz & Flashcards