Alla inlägg den 9 februari 2015

Av Patricia - 9 februari 2015 16:45

Här har ni vagnen, jag är så nöjd! :)

 


Såhär blev utbygget :)

nya soffan! älskar vårt nya rum <3

  


Matsalen sett från tv-rummet! Ignorera kablar som hänger å hålet i parketten ;) allt är inte helt perry än.. hehe

 


Matsalen sett från hallen!

 



Nu är det bara några lister kvar runt fönster å lite sånt ;) men det är väl alltid sånna saker som aldrig blir klart va? ;) letar större matsalbord, stolar, tvbänk, hyllor och sånt.. blir liksom mer sånt när man bott in sig och kännt efter! Nästa projekt är badrummet uppe och sen ska köket piffas upp!

eftersom vi äter alla måltider i nya matsalen nu, jag kallar det matsal fast den är så liten, så har vi inget köksbord i köket... jag ska fixa till en köksö :) med kanske nån pall vid ;) jag filar på den idén fortfarande, olof var inte emot det iaf, första gången någonsin som han säger okej direkt utan att argumentera!


Fast det största projektet blir nästa sommar.. då ska Ivar få ett eget rum, vart, hur? Det blir frågan ;)


Idag har vi vart i skogen och byggt mer på ståstilla grottan! Även en grottmänniska blev till ;) vilken underbar vårvärme! I februari!!?

   

Av Patricia - 9 februari 2015 11:59

JAA!! Igår slog vi till och köpte en Emmaljunga scooter till Ivar :) bästa Christian ringde till ägaren och prutade ner den 300 kr :) det bästa med samtalaet var att han avslutade samtalet med orden:

-Personen som ska ha vagnen hör av sig sen. Så grymt! Olof tyckte nog de var lite pinsamt å ringa upp ägaren sen å presentera sig som "personen".. haha!!


Men i alla fall, vagnen är urläcker! Vita läderdetaljer, marinblå å grått tyg, regnskydd, myggnät och är som ny! Ivar älskar den! Han har tjatat hela morgonen om sova vagnen, klättrat upp i den och bäddat :) så nu äntligen sover han ute i sin nya kärra :) lägger upp bild sen! I dagsljus :)


Istället för att hoppa sönder vår gamla vagn provar jag och säljer våran, det är ju bara fotänden som åker ner, men det går kanske att fixa? annars är den ju bra, men liggdel och allt :) kanske kan skänka den till björkåsen också.. ska höra med dom som jobbar där!


Den här veckan blir liksom "kort", jag jobbar typ 4 timmar imorn, måndagar är jag föräldraledig i februari, ledig onsdag för då har Ivar 1,6 års kontroll på BVC, torsdag är Olof ledig för då har förskolan stängningsdag och på fredag är jag ledig för Olof fyller 30 så jag ska pyssla lite då ;) så de blir ingen förskola denna vecka för barnen, lika bra det med all magsjuka som surrar runt!


Idag blir det köttfärslimpa o potatis till middag! Bara lillpojken vaknar så ska vi gå ut å busa, är jätteskönt i luften :)

Ovido - Quiz & Flashcards