Alla inlägg den 11 januari 2015

Av Patricia - 11 januari 2015 22:00

Strax blir de sängen, är lite trött :)

Imorn väntar den "normala" vardagen igen med jobb å förskola, känns skönt att komma ut igen å träffa alla goa barn å kollegor :-)  dock innebär detta för mig även ångest inför magsjukan.. Jag hatar det.. Om vi är hemma blir vi inte sjuka :( det är verkligen en stor rädsla å ångest jag har, att kräkas :( löjligt men sant..


I branäs hade vi det som vanlig, skitbra :-)  älskar det stället! Jag vill vara där jämt! 

Enormt snöväder drog in igår (om någon skulle ha missat det;) och det kom säkert över 25 cm snö :-)  jädrar i min lilla låda vad vi pulsade fram i nysnön! Tyvärr gick det inte att åka slalom, det snöade så mkt att skidorna försvann, inget glid å du såg absolut inget! Men pulka blev det å annat snöbus! :-) 


Min käre sambo har fått en "manlig" förkyldning. Han är så sjuk, han suckar å stönar! Jag har förståelse över att han är förkyld å känner sig ur form, men jag ingen förståelse för suckarna "tyck synd om mig" ;) han blir iaf hemma imorn, så de är ju bra så blir de inte en sån lång dag för ungarna på förskolan :-)  en mjuk start.


Familjen Berglund var här under eftermiddagen/kvällen :-)  mkt trevligt! <3


Planerar 30-års kalas, datum är nog bestämt om lokalen är ledig :-)  håll tummarna, ringer till "ägaren" imorn på rasten!


Nää, nu lägger jag mig! Natti






Ovido - Quiz & Flashcards