Alla inlägg under maj 2013

Av Patricia - 19 maj 2013 20:03

Idag har det hänt massor!

Morgonen började med en rejäl sovmorgon, har satt upp golvfläkten så det blåste runt luften  sovrummet! Så otorligt skönt! Efter att vi vaknat gick vi ut o busade med grannflickorna :) Arvid bestämde sig för att jaga fjärliar tillsammans med granntjejen o borta blev dem. Vi såg dem ingen stans. Mitt hjärta stannade, bokstavligt talat!! Jag skrek o ropade som en galningen o rusade runt huset.. efter några väldigt långa minuter ser jag dem komma från den gamla järnvägen bakom björkåsen, vet ej hur långt de har följt den vägen. Arvid vet att han aldrig får gå från tomten utan att fråga om lov först, men ibland så blir leken så rolig att det är klart att man glömmer bort sig,..

Jag sprang emot honom, tårarna sprutade o så kastade jag mig runt honom! Stackars Arvid. Men nu såg han hur rädd jag blev, viktigt att visa sina känslor för barnen, o jag berättade hur jag mådde o hur jag hade letat. Han såg så ledsen ut han med.. så rädd var de längesen jag var, otäck rädsla :(


Efter det kom broder med flickorna :) hela pepparkaksburken tryckte de i sig ;) Milla o Arvid hade utflykt med fyrhjuling på åkern brevid, körde ett halvt varv, stannade o plockade blommor för att sedan köra lite till!


Runt 14 körde vi ungarna till farfar som passade dem så jag o Olof kunde åka till karlstad o hälsa på lilla Svea :) GUUD så söt unge, så liten o go! Bara att kliva in i rummet o se henne fick mitt mammahjärta att explodera yttligare o längta ännu mer efter vår lilla bulle i magen! Nu får tiden gå snabbare ;)


tack o hej!

Av Patricia - 18 maj 2013 10:04

...dock inte vår bebis, men Olofs lillasyster med sambo fick en underbart vacker liten flicka som heter Svea :) ser verkligen fram emot att få träffa lilla godingen, förhoppningsvis imorn, om vi får nån som ser efter våra troll först ;) STORT GRATTIS!!


Igår var en händelserik eftermiddag/kväll!

Runt kl 17 kom Mirja o hämtade mig o Marie H för en trevlig afton med mat o bio.. men det bjöds på mkt mer än så! Tänk vad mkt fjädrar det blir utav en duva som inte hinner lyfta från 61:an ;) herregud vad vi bröt ihop, först av dåligt samvete men sen av hysteriska fnitteranfall som ledde till gapskratt! Detta lever vi på länge.. Inte bra att gapskratta så mkt när man har lätt för att kissa på sig nuförtiden ;) Det var inte bara åt "olyckan" ;) vi skrattade åt, utan skräckfilmen som vi såg senare, Evil dead! Den började bra, man skvatt, skrek o blundande, men kära nån vad den spårade ur!!! Varför ska det alltid bli överdrivet i sånna filmer? Hade de slutat där vi trodde att nu var det slut så hade filmen varit sevärd en gång till, men nej då! Vi bröt ihop i biomörkret o förstörde nog filmen för många! Alltid för mkt blod, udda repliker o motorsåg! men kul var den ;)


Vackert väder ute, sitt inte inne idag gott folk, ut o njut av försommaren!

Av Patricia - 15 maj 2013 14:41

Nu var de längesen jag skrev något, har faktiskt glömt bort bloggen ;)


Gravditeten går framåt, nu har jag snart gått 32 fulla veckor, så det närmar sig slutet!

Jag är verkligen inte gjord för att vara gravid, kroppen gör ont, foglossningen gör så att jag inte sover på nätterna eller dagarna heller för den delen.. Fötterna är som bly, fulla i vätska, känns fånigt att gå i foppatofflor, men faktiskt är det mest bekvämt för mina fötter just nu!

Ben o armar domnar bort, känns som de somnar, mkt irriterande!


Fast egentligen är kroppens problem inget med ångsten inför förlossningen, jag har alltid trott att jag tål hög smärta, men herregud vad jag misstog mig! När jag väntade Arvid var jag inte dugg nervös, man visste ju inte vad som skulle ske eller kännas, den förlossningen slutade med ett snitt eftersom min kropp inte svarade rätt på värkarna.. När jag väntade Irma, var jag inte heller nervös.. Men nu, efter Irma, FY FAAN!! Men har man gjort A för man genomföra B.. men åh så rädd jag egentligen är, men allt är värt ångest, smärta o tårar bara man får hålla sin lilla bebis i famnen :) så otroligt kul att vi inte vet vad det är för kön :) bara det gör att man längtar lite mer efter att få träffa pyret <3


Jag har världens bästa sambo! Han krånglar aldrig, säger aldrig emot eller något! Han ser hur jag mår och fast han har jobbat hela dagen och är trött o sleten tar han våra barn o busar o leker med dem så jag får vila! Uhj vad jag älskar den mannen! Han ska få tillbaka allt bara jag kommer tillbaka till mitt gamla jag igen <3

Ovido - Quiz & Flashcards