Alla inlägg den 19 maj 2013

Av Patricia - 19 maj 2013 20:03

Idag har det hänt massor!

Morgonen började med en rejäl sovmorgon, har satt upp golvfläkten så det blåste runt luften  sovrummet! Så otorligt skönt! Efter att vi vaknat gick vi ut o busade med grannflickorna :) Arvid bestämde sig för att jaga fjärliar tillsammans med granntjejen o borta blev dem. Vi såg dem ingen stans. Mitt hjärta stannade, bokstavligt talat!! Jag skrek o ropade som en galningen o rusade runt huset.. efter några väldigt långa minuter ser jag dem komma från den gamla järnvägen bakom björkåsen, vet ej hur långt de har följt den vägen. Arvid vet att han aldrig får gå från tomten utan att fråga om lov först, men ibland så blir leken så rolig att det är klart att man glömmer bort sig,..

Jag sprang emot honom, tårarna sprutade o så kastade jag mig runt honom! Stackars Arvid. Men nu såg han hur rädd jag blev, viktigt att visa sina känslor för barnen, o jag berättade hur jag mådde o hur jag hade letat. Han såg så ledsen ut han med.. så rädd var de längesen jag var, otäck rädsla :(


Efter det kom broder med flickorna :) hela pepparkaksburken tryckte de i sig ;) Milla o Arvid hade utflykt med fyrhjuling på åkern brevid, körde ett halvt varv, stannade o plockade blommor för att sedan köra lite till!


Runt 14 körde vi ungarna till farfar som passade dem så jag o Olof kunde åka till karlstad o hälsa på lilla Svea :) GUUD så söt unge, så liten o go! Bara att kliva in i rummet o se henne fick mitt mammahjärta att explodera yttligare o längta ännu mer efter vår lilla bulle i magen! Nu får tiden gå snabbare ;)


tack o hej!

Ovido - Quiz & Flashcards