Alla inlägg den 27 maj 2013

Av Patricia - 27 maj 2013 14:33

Idag har vi haft besök, både jag och barnen fick en varsin kompis :) Irmas komis somnade ganska omgående i vagnen men Irma var nöjd ändå ;) Till lunchen fick barnen dela på en barnpizza, den tog faktiskt slut!! Nu sitter Arvid utslagen o soffan o tittar på scooby doo medans Irma försöker få med sig katten in till sig, Donna är inte värst intresserad över det ;)


Imorn har jag tänkt att ta mig till stan måste handla mat, mascara, parfym och det sista till vilda babyn.. Marie J skulle beställa nytt regnskydd till sin minsta, så då passa jag också på med att beställa ett till vagnen.. SKIT snygga regnskydd blir de, inga tråkiga svarta inte ;) jag måste ha färg, kan inte leva med bara svart o vitt!


Baby fortfarande i säte, duktig unge ;) SKa till bm på fredag, ska då skicka remiss till läkare på förlossningen, för visar det sig att bebis har vänt sig o de blir en normal förlossning tänker inte jag gå över 18 dagar denna gång, max en vecka! så då får de försöka sätta igång mig i vecka 41+0.. inge trevligt, men jag vägrar få en 5 kilos kloss! Irma vägde 4590 g efter 18 dagar över utsatt datum, så de blir inga nätta bebisar för oss ;)


Strax ska vi hämta gubbe på jobbet o åka till Svea, är inte lite bebissjuk, så de är tur att hon finns för att hjälpa mig :)

Ovido - Quiz & Flashcards