Alla inlägg den 9 augusti 2013

Av Patricia - 9 augusti 2013 13:50

Mitt vackra ärr efter Arvid o Ivar läker ihop :) känns skönt att kunna röra sig utan att det drar i stygnen! Det är inte något snyggt ärr, men vad fan gör det? Olof tänder på mig iaf, huvudsaken det! hehe


Jag har börjat gå på promenader, underbart! Att kunna vicka på rumpan utan att svära! LOVE IT! Kilona tror jag försvinner iaf, är roligt att ta på sig kläder som man inte kunnat ha på flera månader! Den känslan är obeskrivlig! Fryser gör jag ibland också ;) längesen sist!


Ivar är underbar, lugn o snäll bebis som sover 5 timmar i sträck varje natt, äter o somnar om! Idag gick vi upp halv elva ;) Tur att hans äldre syskon sover som små grisar på natten o morgonen!


Igår åkte jag, Irma o Ivar till ch-berg för att handla lite bebis kläder.. tror ni det fanns något till en kille i stl 62?! NOPP. uruselt sortiment att välja på.. jag älskar H/M men deras storlekar är ett skämt på barn, Irma är vanligtvis en 104, men där får vi köpa stl 110! I alla affärer som säljer barnkläder har väldigt mkt fint o sött till flickor.. Men till killar är det ett skämt att handla till! Det är svart, mörkt blått eller grönt.. med konstiga texter o mönster! O alla dessa jävla knappar på bodys som man ska knappa neråt på bröstet på en bebis som kräks en gång i kvarten?! Som de är en piké tröja o krage är det på dem också! Eller huvor! Inget bebisplagg ska ha huvor eller krage! Idioti.. så det blev inga kläder till pojken igår :( ska kolla Lindex i stan, de kanske är vettigare!


Nu är nog tvättmaskinen klar! Eftersom vi bara har några kläder i rätt storlek så går maskinen i ett just nu ;) tack alla som har kommit med kläder till Ivar! Ni har räddat han från att bli en nakenfis ;) ska kolla lådorna i källaren o se om jag har sparat något efter arvid!


tjipp

Ovido - Quiz & Flashcards