Alla inlägg den 5 augusti 2013

Av Patricia - 5 augusti 2013 16:29

Yeay, ikväll tar jag den sista fragmin sprutan :) förstår inte varför de vill att man ska ta den i låret, det gör ju ont! Jag tar dem i magen, mer fett där ;) nu har jag iaf tagit sju stycken så risken för blodpropp ska vara minimal nu!


Ivar har redan fått in bra rutiner, han vaknar nån gång mellan kl 8-10 på förmiddagen, då är han vaken ett par timmar med lite sovpauser mellan måltiderna.. Sen somnar han ordentligt runt 13 o sover till 18, jag väcker honom en gång där för att få tömma brösten ;) sen är han vaken, kanske sover lite lätt då och då fram till kl 23. Han äter mkt på kvällen, vilket inte är konstigt när han har sovit hela dagen ;) efter 23 sover han tungt, inatt åt han bara en gång efter 4,5 timmars sömn :) jag måste ju få skryta om honom, han är ju så genom snäll o lugn :)


Irma hade sin första "kiss olycka" i sin säng inatt, hon har varit utan blöjor nattetid i minst 3-4 veckor nu :) så jag visste ju att hon nån gång kommer att kissa i sängen! Som tur är har vi köpt plastad froté som man lägger under bäddmadrassen, så då är den stora tjocka sovmadrassen skyddad :) finns att köpa på jysk! Har det i alla sängar nu! Kanon!


Arvid väntar nu på att kompisen Tobias ska komma :)

Ovido - Quiz & Flashcards