Alla inlägg den 3 april 2013

Av Patricia - 3 april 2013 17:15

När jag och ungarna var ute nu på eftermiddagen såg vi många svanar som flög över oss! Har ni nån gång tänkt på vilken fågel som är just er favorit fågel? Min är just svan, den ser ren ut, elegant, vacker och så lever de ihop med en livspartner livet ut :) Härligt vårtecken när svanarna återvänder!


Nu sitter jag o väntar på min käre sambo.. Börjar bli lite trött på att han aldrig ska få komma hem före kl 18 på kvällarna när han för en gång skull slutar varje dag kl 16.. jävla samåkning! Men när bebisen är född så blir de andra bullar, då vill både jag o Olof att han ska komma hem i god tid för att träffa alla barnen! så de så.


Imorn blir det boda efter förskolan, sen ser vi inte bodafolket förrän nästa torsdag då vi äntligen får umgås med min sida av familjen i Sälen!!! trist dock att jag inte kan göra nånting när vi äntligen åker dit, men de ska bli underbart att få komma hemifrån :)


Ingen magsjuka än, så håll tummarna att det har lämnat förskolan! Men nu hade visst vattenkopporna börjat, men de har vi haft :) ni som inte haft dem, jaga dem, ju mindre barnen är ju mildare sjukdomsförlopp, Irma var full i prickar men inte ett knyst sa hon, Arvid var två och hade ganska jobbigt på nätterna!

Fast när ni ska ut o flyga som vissa, låt bli att jaga vattenkoppor ;) ;) <3



Ovido - Quiz & Flashcards